SEO pakketten

Wij helpen je om jouw online vindbaarheid te verbeteren. Bekijk onze SEO pakketten

hogere omzet

Geen opstart kosten

Geen extra kosten om te starten met onze SEO pakketten

Duidelijke rapportages

In duidelijke taal vertellen wij wat wij hebben gedaan

Alles in 1 pakketten

Alle vlakken van SEO worden gedekt in onze pakketten

SEO pakketten

SEO (zoekmachine optimalisatie) is erg belangrijk als jij op een organische manier gevonden wilt worden in zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google. Wanneer je binnen Google op relevante zoektermen goed zichtbaar bent, dan komen de klanten automatisch jouw kant op. Daarom is het belangrijk om aan jouw organische vindbaarheid te werken.


Wij helpen je met onze SEO pakketten. We hebben standaard SEO pakketten, maar bieden ook SEO pakketten op maat aan. Wil jij een SEO partij die werkt met een pragmatische aanpak, een partij die rekening houdt met jouw strategie en een partij die houdt van persoonlijk contact? Dan ben je bij Local Lead aan het juiste adres!


Over de SEO pakketten

 • Maandelijkse rapportage
 • Wij houden rekening met jouw strategie
 • On-page optimalisatie
 • Off-page optimalisatie
 • Transparantie is belangrijk, we vertellen wat en waarom we iets doen


Haal 5 jaar SEO kennis en ervaring in huis door samen te werken! 


*Na aanschaf van een pakket nemen wij eerst contact op om jouw wensen te bespreken. We voeren ook altijd een gratis scan uit. Mocht je vooraf meer willen weten? Neem dan contact met ons op. 

Ga naar de pakketten


Organische vindbaarheid

Om organische google resultaten te verkrijgen zijn er verschillende stappen die genomen moeten worden. Welke stappen dat zijn, dat hangt af van je website. Grofweg bestaat SEO uit 3 stappen, namelijk technische seo, on-page seo en autoriteit. Sommige SEO specialisten zien het zoekwoordenonderzoek als een aparte stap die vooraf gaat aan deze drie stappen. Natuurlijk voeren wij deze ook voor jou uit, zodat jij op de juiste zoekwoorden goed vindbaar gaat worden binnen de zoekmachines. Iedere stap lichten we in het kort toe zodat het jou duidelijk wordt wat wij doen om potentiële klanten te winnen en online succes te boeken.


Technische aspecten

Met technische seo analyseren wij de technische kant van jouw website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhouden van de sitemap, robots.txt, heading tags, website snelheid, web core vitals, canonicals, response codes, structured data, duplicate content en bijvoorbeeld mobiele optimalisatie. Natuurlijk zijn er meer onderdelen te bedenken die bij  technische optimalisatie toepasbaar zijn.

Technische SEO kun je zien als de funderen van jouw website voor seo optimalisatie. Wanneer dit niet goed staat, dan is de kans op goede vindbaarheid erg klein. Wanneer de fundering van je huis niet goed staat, dan is de kans op instorten erg groot. Dit geld hetzelfde voor zoekmachine optimalisatie. Zoekmachines moeten jouw website wel begrijpen om jou op betere posities te kunnen plaatsen. 

De techniek is dus erg belangrijk voor de zoekmachine resultaten.

Bekijk onze pakketten

On-page SEO optimalisatie

On-page seo bestaat ook weer uit veel verschillende onderdelen. Dit omvat alle seo taken die op je website zelf uitgevoerd kunnen worden. Alles wat jij op je pagina zelf uit kunt voeren om de organische resultaten te beïnvloeden valt onder on-page seo. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interne links, title tags, heading tags, zoekwoorden, url structuur, alt teksten, meta beschrijvingen en bijvoorbeeld de content kwaliteit.

Door deze zaken op orde te hebben geef je aan Google aan op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Google plaatst de meest relevante websites bovenaan in de zoekresultaten voor specifieke zoekwoorden die de klant invoert. Je hebt het meeste invloed op dit onderdeel van SEO. Je kunt namelijk zelf bepalen wat er wel en niet op jouw website geplaatst word. Bij off-page seo is dit iets lastiger omdat je te maken hebt met externe partijen.


Kwalitatieve backlinks

Het laatste onderdeel in dit rijtje zijn backlinks. Backlinks zijn linkjes die van de ene website verwijzen naar de andere website. Dit noemen we ook wel linkbuilding. Linkbuilding is voor Google altijd een heel belangrijk onderdeel geweest om te bepalen wie zij laten scoren in de zoekresultaten. In tegenstelling tot interne links zijn backlinks afkomstig van andere websites. Met linkbuilding verwerf je dus extern linkjes. Hier heb je vaak zelf minder invloed op. 

Er zijn een aantal dingen erg belangrijk bij linkbuilding. Het allerbelangrijkste is dat je relevante backlinks krijgt, met relevante links ziet Google namelijk veel beter waar jouw website over gaat. Als een fietsenmaker naar een bakker verwijst, dan is dit in Google zijn ogen minder waard dan wanneer een fietsenmaker verwijst naar een andere fietsenmaker.

Daarnaast maakt de kwaliteit nog uit. Via een specifiek score systeem word er bepaald hoeveel autoriteit een website heeft. Verwijst een website met een hoge autoriteit naar jouw website? Dan heeft dit meer invloed op je ranking dan een website met weinig autoriteit. 

Linkbuilding is vaak erg tijdrovend. Wij zien dit ook echt als een eigen specialisme die niet ieder online marketing bureau beheerst.

Bekijk onze pakketten

Zoekmachine optimalisatie kosten

Wat kost SEO nou eigenlijk? SEO kosten zijn erg afhankelijk van de hoeveelheid seo werkzaamheden die uit handen genomen wordt. De SEO kosten per maand kunnen daardoor ook flink verschillen. Daarom kijken wij altijd eerst naar de huidige situatie, daarna kijken wij waar je naartoe wilt. Aan de hand van de concurrentie kunnen wij inschatten hoeveel tijd wij moeten investeren om op de concurrentie in te lopen en hen vervolgens voorbij te gaan.

We kijken naar je huidige website, stellen doelen op, bepalen welk zoekwoord wel relevant is en welke zoekwoorden minder relevant zijn. Aan de hand van wat jij kunt investeren wordt er bepaald hoeveel uren wij kunnen besteden aan het optimaliseren en laten groeien van jouw website. 

Wat SEO werkzaamheden betreft, maken wij geen onderscheid tussen kleine websites en grotere websites. Het aantal pagina's is voor ons niet van belang. Hoe meer budget jij hebt, hoe meer tijd, backlinks en content wij kunnen kunnen realiseren om de doelen te behalen.

Bekijk onze pakketten

Onze SEO pakketten tarieven

Starter

300,-

Per maand

 • Alles-in-éénpakket
 • 4 uur SEO
 • Focus 1-5 keywords
 • On-page seo
 • Off-page seo
 • Duidelijke rapportage
 • Incl. Rank tracking
Pakket aanvragen


Meest gekozen

Small business

750,-
Per maand
 • Alles-in-éénpakket
 • 10 uur SEO
 • Focus 1-15 keywords
 • On-page seo
 • Off-page seo
 • Duidelijke rapportage
 • Incl. Rank tracking
Pakket aanvragen


Prijzen zijn excl. btw

MKB pakket

999,-
Per maand
 • Alles-in-éénpakket
 • 14 uur SEO
 • Focus 15+ Keywords
 • On-page seo
 • Off-page seo
 • Duidelijke rapportage
 • Incl. Rank tracking
Pakket aanvragen


Liever een maatwerk SEO pakket?

Heb jij een concurrerende markt of ben je serieus bezig met je online vindbaarheid? Nadat wij een scan van jouw website hebben gemaakt, bespreken we een strategie en doen wij een voorstel die aansluit op jouw wensen. Ook als je een kleiner pakket wilt kunnen wij een maatwerk pakket leveren.
Meer informatie 

Laten we kennis maken

Patrick Schoot - Oprichter Local Lead

Waarom is een SEO pakket belangrijk?

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit 3 hoofdonderdelen. Het is belangrijk om alle 3 de onderdelen op orde te hebben, wil je goede posities binnen Google te bereiken met jou website of webshop. De drie hoofdonderdelen zijn Techniek, Content en Autoriteit.

Wij beheersen al deze facetten van seo. Daarom is ons SEO pakket ook niet beperkt tot specifieke werkzaamheden. Omdat SEO onze core business is, voeren onze seo specialisten alle werkzaamheden uit voor ieder budget. Een SEO abonnement bij Local Lead levert dus geen beperkingen op, waar dat bij andere bureau's vaak wel het geval is.

Wij optimaliseren je website in een seo abonnement vorm omdat seo altijd bijgehouden moet worden. Wanneer je namelijk stopt met SEO en je concurrenten doen dit niet, dan bestaat er een kans dat zij je voorbij streven. Daarom is een seo abonnement vaak de meest logische optie.

*Belangrijk om te onthouden: SEO is een lange termijn strategie. Je staat niet van de één op de andere dag op de eerste positie. Er zijn veel in- en externe factoren belangrijk die bepalen of je op de eerste positie komt.

Maak een afspraak
Local Lead faveicon

Waarom een SEO pakket van Local Lead?

Bij een SEO pakket zien wij vaak dat specifieke werkzaamheden worden uitgesloten van de lagere pakketten. Dit vinden wij oneerlijk. Vaak zie je dat On- of off-page of linkbuilding werkzaamheden pas beschikbaar zijn bij de grotere pakketten. Bij ons is dit al beschikbaar vanaf het kleinste pakket.


Het principe is simpel. Hoe groter het pakket is, hoe meer tijd wij hebben voor on-page optimalisaties. Zijn wij klaar met on-page? Dan zetten wij het budget in voor off-page optimalisatie (Linkbuilding). Heb je hier geen budget voor een groot pakket? Geen probleem! Dan pakken wij eerst de belangrijkste werkzaamheden op. We bouwen iedere maand stap-voor-stap naar succes. Ook voor het kleinere budget, het traject duurt alleen iets langer, maar je krijgt wel alle voordelen!


Voordat wij jouw website optimaliseren, voeren wij eerst een scan uit. Zo zijn beide partijen op de hoogte van de huidige stand van zaken. Door deze scan wordt duidelijk wat er verbetert kan worden aan de website. Samen bespreken we een strategie die jouw website beter zichtbaar maakt in Google.

Maak een afspraak


5+

Jaar ervaring met SEO

500+

Top 3 posities bereikt

Up to date

Dagelijks houden wij onze kennis bij
Rinus Met achtergrond
Rinus Spijkerman - Oprichter Local Lead

SEO partner Local Lead

Samen werken wij consistent aan de vindbaarheid van jouw website. Om online zichtbaar en relevant te blijven, is het belangrijk om aan je website te blijven sleutelen. SEO is namelijk geen éénmalige actie. Daarom zijn onze pakketten gebaseerd op periodieke werkzaamheden.Op die manier blijft Google zien dat jij je website serieus neemt. 


Een partner hebben die je helpt met deze tijdsinvestering en zorg draagt voor de juiste aanpassingen aan je website is daarom belangrijk. Local Lead gaat in overleg met jou een passende strategie uitvoeren. Zo kun jij je werk blijven doen, terwijl je website altijd up to date blijft. 


Onze pakketten zijn gebaseerd op periodieke werkzaamheden die gekoppeld zijn aan een aantal uren. Het uren aantal verschilt per pakket

Vraag één van onze SEO pakketten aan

Contactgegevens

Contactinformatie
Local Lead V.O.F.
Slingenberg 7
7944AN Meppel
contact@locallead.nl
0850191828
BTW nummer: NL862101931B01
KvK nummer: 81458576


Of vind ons op social media